Den ultimative planlægger

Skrevet af Trine Kolding

Februar er som bekendt årets korteste måned. Alligevel har det føltes som den længste. Fire ugers sygdom bød februar 2009 på. Mine tvillingedrenge skiftedes nemlig til at tage en omgang skoldkopper. Endnu en gang kvitterede omgivelserne med velmenende kommentarer som: “Så er det jo godt, I begge er selvstændige” og “Ja, men det er jo også nemmere for jer selvstændige at planlægge jeres arbejde, når børnene er syge”.

Øhhh, hvordan? Jeg tror ikke, at f.eks. mine kursister er helt enige i den betragtning. Eller min mands kunder, der forventer et IT-projekt færdigt til en kontrakt-fastsat dato. For de fleste selvstændige gælder det vel, at hvis vi ikke arbejder, kommer der ingen penge i kassen?

                                          ultimativ planlægning

Nå, men i dag imponerede jeg tydeligvis børnehavepersonalet, da jeg annoncerede, at min ene søn ville være syg fra i morgen og en uges tid frem. De ved godt, at jeg arbejder med effektivitet og planlægning, og de mente, at jeg måtte være den ultimative planlægger, når jeg sådan kunne skemalægge børnenes sygdom på forhånd.  

Virkeligheden er, at han skal opereres for polypper og derefter holde sig i ro en uges tid. Men det lød da ret blæret, ikke? Og hvor ville det dog sommetider være skønt, hvis vi kunne forberede og planlægge de små poders sygdom.

Ak ja, sygdom er vi ikke herre over, men til gengæld har jeg planlagt marathonhygge med fryseren fuld af ispinde til at dulme og en stak af lokalbibliotekets bedste Disney-dvd’er. Lidt kan man vel planlægge…

På genhør når sønnike er på højkant igen,

Trine

[tags]sygdom, planlægning, planlægger, polypper, skoldkopper, disney[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 11. marts 2009 i kategorien: Bloggerhverdag,Personlig effektivitet,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: