Champagne og ferie

Skrevet af Trine Kolding

Så oprandt dagen endelig for udgivelsen af min bog Få styr på tiden – sådan bliver du mere effektiv. Jeg har endnu ikke set den færdige udgave, men glæder mig meget til at få den i hånden senere i dag.

I en travl hverdag er det særlig vigtigt at fejre succes’erne og milepælene. Derfor har min kontor-genbo Lis Lyngbjerg Steffensen, som netop har udgivet bogen Ledelse og stress, og jeg inviteret vores kolleger til champagne-reception i eftermiddag. En herlig måde at afslutte ugen på!

Og forude venter en uges efterårsferie, så jeg vil ønske jer en rigtig god weekend og god ferie, hvis I har taget jer tid til en arbejdsfri uge 🙂

[tags] Få styr på tiden, ledelse uden stress, Lis Lyngbjerg Steffensen, Trine Kolding, freelancer, selvstændig, effektivitet[/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 12. oktober 2007 i kategorien: Bloggerhverdag,Personlig effektivitet,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: