Velkommen til Børsen Mikro

Børsen Mikro består af en bogserie og denne hjemmeside med blogs og værktøj særligt rettet til mikrovirksomheder, selvstændige og freelancere. Du kan her følge faste bloggere, der ugen igennem kommer med nyheder og indsigtsfulde kommentarer om selvstændiges hverdag.

Ny bog: Rum til at arbejde

af Pia Jønsson
De rigtige rammer er en forudsætning for, at du får succes med din virksomhed og bevarer glæden ved det arbejdsliv, du har valgt. Her får du praktiske værktøjer til at professionalisere disse rammer.
Læs mere her>
[kml_flashembed movie="http://www.mikrobusiness.dk/wp-content/uploads/2009/08/rum_til_arbejde.swf" width="260" height="298" wmode="transparent" /]
 

Kender du Børsen Mikroværktøjerne

Børsen Mikro værktøjer– Fra biks til business: Doktor vækst>
– Fra biks til business: Virksomhedsrådgivning>
– Har vi en aftale: Rettighedsoverdragelse>
– Bliv synlig i medierne: Den gode pressemeddelelse>
Se flere værktøjer her>
 
 

Karen LumholtInterview med Karen Lumholt

– Hør interviewet i P1s Vita med “Fra biks til business” forfatteren. Klik her>
– Læs her Karen Lumholts interview i Fyns Stiftidende om kvindelige iværksættere i krisetider. Klik her>

 

Bøger i Børsen Mikro

Børsen Mikro bøgerne er skrevet til mikro virksom-heder, freelancere og selvstændig virksomhed. Bøgerne tager udgangs- punkt i de situationer og problemstillinger som er specifikke for denne type erhvervsdrivende. Serien består nu af syv bøger, som dækker en bred vifte af emner.God læselyst!
Læs om bøgerne her>
 

Bloginformation
I seks uger omkring udgivelsen af hver af de nye bøger, blogger forfatteren og er i dialog med læserne. Næste forfatterblogger er Pia jønsson, der blogger i en periode omkring udgivelsen af bogen “Rum til at arbejde“. Se bloggen her>

Be Sociable, Share!

Bøger til selvstændige: