Mikrovirksomheder med vokseværk

Skrevet af Abelone Glahn

Mikrovirksomheder med vokseværkKøb bogen her>
99.- kroner  KUN I AMEDIASHOPPEN

Se værktøj til bogen her>

Om bogen:
Ny bog til de mikrovirksomheder og freelancere, der gerne vil vokse. Ikke nødvendigvis i antal medarbejdere, men i netværk, i partnerskaber og i opgavetyper.

Vokseværk kan føles såvel fysisk som psykisk. Mange vokser simpelthen ud af deres lokaler, og mange vokser mentalt ud af deres virksomhed. De skal ud at søge nye udfordringer, løfte større opgaver, dygtiggøre sig, tænke nyt, tænke stort. At vokse med en virksomhed er ikke at arbejde mere og hårdere, men at arbejde anderledes, mere strategisk.

Bogen tager fat på nogle af de spørgsmål og problemer, som mange freelancere kender til:- Hvordan kan jeg få løst nogle af de mange praktiske opgaver, som tager tid fra mine rigtige arbejdsopgaver, men som er nødvendige, for at virksomheden fungerer?- Jeg må i stadig stigende grad sige nej til opgaver, jeg egentlig gerne vil løse. Jeg kan kun være ét sted ad gangen. Hvordan imøde kommer jeg efterspørgslen uden selv at skulle arbejde mere?- Jeg har brug for professionel rådgivning. Hvordan etablerer man et advisory board eller får sig en erfaren mentor, en coach, en revisoreller en advokat?- Jeg ser muligheder i at tilbyde min arbejdskraft til udlandet. Hvordan bærer jeg mig ad? Hvad er fordele og ulemper?- Vækst er lig med forandringer og uro. Hvordan sørger jeg for ikke at gå ned med stress, mens min virksomhed vokser?

Læs om Abelone Glahn her>
Læs om Margrete Bak>

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 12. marts 2007 i kategorien: Arbejdsmiljø,Bøger,Forretningsstrategi,Konkolleger,Kontoret,Kontrakter og lovstof,Markedsføring,Netværk og networking,Personale,Salg . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

 • 1. Abelone Glahn  |  9. januar 2010 kl. 19:55

  Anmeldt af Tina Stiller Petersen, Stiller Kommunikation [http://www.stillerkommunikation.dk/]
  Læs det hele her:
  http://ivaerksaetter.emu.dk/lvu/litteratur/anmeldelser/mikrovirksomheder.html

  Uddrag:
  Overordnet set er bogen et tydeligt tegn på, at janteloven ikke nødvendigvis behøver kue mennesker med noget på hjerte. Bogens forfattere kan noget, ved noget og vil noget, og de er ikke bange for at vise det.

  Mikrovirksomheder med vokseværk – et slaraffenland af gode råd. Man kan efter at have læst bogen godt sidde tilbage med følelsen af at være blevet overfaldet af et opslagsværk over gode råd, så man ikke ved, hvor man skal starte, og hvor man skal slutte.

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: