Billigste flybiletter – nyt link

Skrevet af Abelone Glahn

billigste flyvebilletter
Jeg har tidligere blogget om, hvordan man finder billige flybilletter og fik også et godt råd om at bruge Momondo, (under TV2) hvilket jeg har gjort adskillige gange siden med stort held.

Nu er der kommet en ny søgemasine til billigste flybilletter på nettet. Den hedder viviro.com og drives også af danskere.

Jeg har prøvet at lave en søgning på samme dag og samme rute. Vivero giver et enkelt søgeresultat mere på det første skærmbillede.

Viviro og Momondo har to forskellige brugergrænseflader, så der er forskellige valgmuligheder i forhold til at læse læseranbefalinger, tips fra andre, eller i forhold til at ændre afrejsetidspunkt mm.

Begge sites er rigtig gode (husk ingen af dem sælger biletterne, men formidler kun en søgning efter de billigste)- jeg kan ikke sige endnu, hvilken favorit jeg kommer til at få.
Men vigtigt at kende dem begge, for hvad der er sparet er tjent, i disse tider.

[tags] viviro, momondo, flybiletter, billige flybiletter [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 24. februar 2009 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

4 kommentarer Skriv kommentar

 • 1. Michael  |  24. februar 2009 kl. 15:23

  Hej igen – viviro kender jeg ikke, men jeg er begyndt at bruge kayak.com rigtig meget. De har en funktion der hedder Fare Alert, som giver et godt indblik i hvornår flybilletter ændre prisen. Så hver morgen får jeg en mail med de næste tre rejser jeg går og planlægger og hvordan prisen har ændret sig. Og samtidig har de flere af lowcost selskaberne med. Skyscanner.net giver mulighed for at kombinere lowcost airlines, men det øger jo også risikoen for at man kan strande et sted midt i ingenting hvis det første selskab man er med bliver forsinket.

  Her er mere om Fare Alerts:
  http://www.reuters.com/article/pressRelease/idUS196232+11-Feb-2008+PRN20080211

 • 2. Abelone Glahn  |  24. februar 2009 kl. 17:33

  Glimrende tip – det kendte jeg ikke, og det lyder meget nyttigt, tak
  Abelone

 • 3. Morten Andersen  |  25. februar 2009 kl. 12:53

  Hey,
  Som Michael skriver er det vigtigt at benytte sig af alle søgemaskiner for at få det mest differentieret resultat. Umiddelbart har jeg læst i div. artikler at de 3 største er Momondo, Skyscanner og Kayak. Momondo skulle være stærkest ved søgninger i Europa og Kayak i USA.
  Morten

 • 4. Flemming Poulsen  |  24. marts 2009 kl. 22:46

  Kære Abelone,

  Jeg faldt lige over din blog, hvor du omtaler vores søgemaskine http://www.viviro.com – og tak for det.

  Du har helt ret i at det er vigtigt at undersøge markedet grundigt når man skal finde de billigste flybilletter, da det er en jungle og her kan det være en god idé at benytte sig af flere søgemaskiner, da der ofte er nogle forskelle afhængig af hvor man skal rejse til/fra osv. Dog skal man være opmærksom på hvad de priser man ser dækker over.

  På Viviro.com gør vi rigtig meget ud af at være den fair prissammenligning – det er også en af grundene til at vi viser totalpriser og tydeligt viser alle gebyrer m.v. F.eks. har vi inkluderet lavprisselskabernes “skjulte” gebyrer i vores totalpriser. Noget langt fra alle gør.

  Der er dog et par faldgruber, som mange prissammenligningsider ikke tager højde for og som jeg gerne vil fremhæve hos os:

  1) Helt friske priser. Til forskel fra de fleste af vores konkurrenter, så er de priser vi viser altid helt aktuelle. Andre (ingen nævnt, ingen glemt) “cacher” priser i op til flere dage, hvilket betyder at priserne i mange tilfælde ikke er tilgængelige længere når brugeren søger og ønsker at bestille.

  2) Børnepriser. De fleste prissammenligningsider tager ikke højde for børnepriser og lader ikke brugeren søge på dette. Det er muligt på Viviro.com.

  3) Mere end 1 person. De fleste prissammenligningsider lader kun brugeren søge på 1 person, hvilket giver mange ukorrekte priser hvis der er mere end en der skal rejse. På Viviro.com kan man søge på op til 9 voksne plus børn.

  Blot tre ting, som ofte bliver overset, men som i rigtig mange tilfælde er yderst vigtige ting når man forsøger at finde de billigste flybilletter og få oplyst korrekte og fair priser.

  …og så ellers god jagt efter de billige flybilletter 🙂

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: