Benene op :)

Skrevet af Allan Ravn

Når vi bliver grebet af noget, altså rigtigt grebet! ….. som den selvstændige der fuldstændigt bliver opslugt af sine egne ideer, og arbejder 20 timer i døgnet mod det som han/hun mener bliver den direkte vej til frihed og rigdom, (for det er jo det som du vil have, hvis du skal være helt ærlig :)) Man lukker alt ude og sætter alle sejl til for at lykkedes! men, kunne det ikke være en rigtig god ide at lytte til samfundets retning. Hvad er det egentlig der sker der ude, altså derude, hvor alle kunderne og de andre mennesker er 🙂 Hvad er det de vil have?

Lyt til tendenser, lyt til trends, kig i statestikker. Et godt eksemple er når danskerne i en stor undersøgelse, vælger at ordet coaching er på top 3 over de mest hadede ord i landet… Så er det måske tid til at ændre lidt i sit salgsmateriale, hvis altså man bruger dette ord 🙂

Giv dig selv tid til at lytte! Det bedste og mest indsigtsfulde arbejde kan rent faktiske godt ske mens du har benene oppe på bordet og lytter til radio avisen, læser et fagblad eller en seriøs avis..

God fornøjelse!

Mange hilsener

Allan Ravn

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 9. juni 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: