Back-up af mine mobiltelefonnumre

Skrevet af Abelone Glahn

Et af de nytårsforsætter jeg har haft, er at sikre mine mobiltelefonnumre.

“Rigtige mænd/kvinder tager ikke backup” har jeg prøvet…. så derfor var et af mine forsætter at få lavet en kopi af mine telefonnumre, så jeg har en backup en dag, hvor jeg får stjålet eller mister telefonen – eller taber den ned  i toilettet, hvilket faktisk er en af de hyppigste årsager, forsikringsselskaberne bliver præsenteret for, når de skal erstatte en telefon!

Jeg har benyttet det danske ZYB , og det tog mig under 5 minutter at oprette og overføre de 254 telefonnumre, som jeg nødigt mister! Jeg var ikke klar over, at jeg havde så mange.

ZYB gemmer dine telefonnumre på nettet

ZYB Phonebook er også en form for community, hvor jeg kan følge med i mikroblogging hos de af mine kontakter, som også er på ZYB. Tjenesten feeder en ZYB, en Twitter eller facebook konto ind, så andre kan følge med i status.  Det har jeg nu nok tænkt mig at overlade til de andre. Jeg holder mig til ZYB som backup funktion.
Der er flere sjove funktioner på ZYB, for eksempel kan man tillade telefonen at vise, hvor man er geografisk. Dette er en af de funktioner, jeg tror, meget snart bliver standard i de fleste telefoner. Foreløbig er jeg tilfreds nok med, at folk ikke altid kan se, hvor jeg er.

[tags] zyb, mobiltelefon, backup [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 2. januar 2009 i kategorien: Gode råd . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: