Arr. for kvinder: Fra hobby til heltidsvirksomhed

Skrevet af Abelone Glahn

Jeg har sagt ja til at tale to gange den 29. april kl. 12:30-16:30 i Udviklingspark Øresund i Greve i forbindelse med et arrangement, hvor overskuddet går til kvinder i Afrika-indsamlingen. (Det koster 150 kroner – alle optræder gratis – tilmelding her)
Arrangementet sætter fokus på forskellige vinkler på kvinder i erhverv.
Lad mig starte med de andre talere, der bestemt er interessante:

1. Charlotte Mannstaedt: Innovativ praksis i en ny, digital tidsalder

2. Annette Oxenbøll: Fra landmandskone til bakkesangerinde

3. og så mig selv, der taler om : Fra hobby til heltidsvirksomhed – om at tage sig selv og sin forretning alvorligt.

Du kan læse det fulde program her

Ind imellem er der workshops:

Abelone Glahn

Forfatter, foredragsholder, blogger og professionel networker samt indehaver af medierådgivningsbureauet aMedia. Abelone er desuden medstifter af Mikronet. Abelones foredrag sætter spot på niveauet og ambitionsniveauet i mindre virksomheder og giver indspark til, hvordan man arbejder målrettet med professionalisering.
Emne:
”Sociale medier for selvstændige” – facebook, linkedin, twitter, weblogs, diskussionsfora er mere end tidsspilde.

Charlotte Manstedt
Serie-iværksætter, supernetworker og proceskonsulent. Direktør i enmandshæren MannKind og involveret i en lang række udviklingsprojekter. Charlotte taler om at skifte fokus i økonomien fra vækst i omsætning og medarbejderantal til vækst i omsætning af idéer, viden, muligheder, kreativitet, innovation!

Emne: ”Networking som metode til at forretningsudvikle” – det handler om at øge det frie flow af idéer og viden. Find ud af, hvordan du bidrager bedst og hvad du selv får ud af det.

Anette Oxenbøll
Bakkesangerinde, kørende sælger indenfor finere damekonfektion, landmandskone og mediedarling. Anette har fuldkomment styr på sin identitet som ombejlet diva, landbohusmor og topprofessionel sælger med styr på både salgsmål og etikette – hvordan kombinerer Anette karisma, integritet og work-life balance her?

Emne: ”Knald på karrieren, styr på familien” – om samspillet mellem krævende karriere/egen virksomhed og et velfungerende familieliv.

Anne Kleinstrup
Kgl. operasangerinde, coach og selvstændig med bl.a. virksomheden Voicefitness, – en ægte diva, der formår at gøre sin entré med anstand. Anne vil træne os i at anvende stemmen og kropssproget som redskab i den personlige branding. Hun er selv et strålende eksempel på, hvordan man brænder igennem, og der vil i workshoppen være rig lejlighed til at prøve redskaberne på egen krop!

Emne: ”Stemmen som redskab i din personlige branding” – din stemme og dit kropssprog har afgørende betydning for, hvordan du brænder igennem. Her trænes!

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 19. april 2010 i kategorien: Kvinder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: