Anbefalinger til Iværksættermessen 09

Skrevet af Abelone Glahn

Igen i år finder Iværksættermessen sted i Forum.
Her er et par højdepunkter 11.-12. september

Fredag den 11. september kl 14.00
Fra biks til business – når kvinder tænker vækst – v. Karen Lumholt i Bogcafeen
Kvinder har særlige muligheder og særlige udfordringer, når de starter selvstændig virksomhed: Kvinders traditionelle kompetencer passer ekstremt godt til fremtidens erhvervsliv. Men de skal blive bedre til at tjene penge – hurtigere! Og de skal udnytte deres forcer bedre. Kom og hør hvordan kvinder kan blive bedre til at udnytte deres fortrin – og tackle de særlige udfordringer, mange kvindelige selvstændige møder.

Fredag den 11. september kl 16.00
Start din egen virksomhed efter 50+ v. Abelone Glahn og Dorrit West
Flere og flere, der har passeret de 50, overvejer at tage springet fra lønmodtager til selvstændig. De fleste af lyst, andre af nød. Fælles for dem er, at de besidder en række kernekompetencer, der nemt kan formes til en levevej, men at de rent forretningsmæssigt har kortere tid at løbe på.
Jeg fortæller, hvad +50 segmentet bør overveje før start af egen virksomhed ,og Dorrit West, der er med i bogen 50 + og nystartet kommer også på bogcafeens scene og fortæller om sine overvejelser.
Dorrit West blogger her blandt andet for nylig om whistleblowers i det offentlige

Lørdag den 12. september kl 12.00
Rum til at arbejde – sådan skaber du de rigtige rammer – v. Pia Jønsson
Bogen “Rum til at arbejde – sådan skaber du de rigtige rammer” kan hjælpe selvstændige med mikrovirksomheder til at skabe deres personlige rammer – både de fysiske og mentale – for deres arbejdsrum på et kvalificeret grundlag. Den bidrager til at få skabt et fundament, de trives med, og som bedst muligt understøtter deres virke: fra arbejdsrytme til kontorindretning og netværk. Bogen er et værktøj, man kan tage frem og bruge, når ens (arbejds)liv og professionelle ambitioner ændrer sig.
Pia blogger for tiden her.

[tags] pia jønsson, karen lumholt, dorrit west, iværk09 [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 5. september 2009 i kategorien: Mikrovirksomheder . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: