50+ og nystartet

Skrevet af Abelone Glahn

50+ og nystartetKøb bogen her>
UDSALG- Kun i Amediashoppen  50.- kroner

Find værktøj til bogen her
Om bogen:
Flere og flere, der har passeret de 50, overvejer springet fra lønmodtager til selvstændig af mange forskellige årsager. De fleste af lyst, andre af nød. Fælles for dem er, at de har kortere tid at løbe på, før forretningen skal give overskud, og at de besidder en kernekompetence, der kan formes til et levebrød. Men hvordan?
Denne bog er en praktisk hjælp til den modne, som på en professionel måde ønsker at forberede springet til egen lille virksomhed. I første del af bogen fortæller 12 selvstændige i alderen 54-68 år åbent og ligefremt om deres overvejelser, forventninger og bekymringer samt om de reaktioner og den virkelighed, der mødte dem de første år. Anden del fokuserer på, hvad den modne bør overveje før start, på realistiske krav til selvledelse, på faldgruber i dagligdagen, på at kunne prissætte og sælge sig selv, på markedsføring, netværk og økonomi, på pension, sikkerhedsnet, a-kasse, sygdom og efterløn. Og ikke mindst på, hvor længe man kan eller vil blive ved.
Forfatteren er den journalisten Abelone Glahn, som driver sin egen kommunikationsvirksomhed og rådgiver solo-selvstændige og freelancere.

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 4. marts 2009 i kategorien: Arbejdsmiljø,Bøger,Konkolleger,Kontoret,Markedsføring,Netværk og networking,Salg . Andre indlæg af

1 kommentar Skriv kommentar

 • 1. vi-kvinder.dk  |  25. juni 2009 kl. 13:48

  Anmeldelse på http://www.vi-kvinder.dk
  Er du over 50, er det ikke for sent at starte din egen virksomhed. Bogen er en praktisk hjælp til den modne, som på en professionel måde vil forberede sig til springet til egen lille virksomhed. For, som det hedder i 50+ og nystartet: “Engang imellem er man nødt til at fyre sin arbejdsgiver!”

  Den første del af bogen består af 11 interviews med 11 mænd og kvinder, der deler deres overvejelser, faldgruber, glæder og erfaring. Det er en god måde at begynde bogen på, fordi det giver et indblik i, præcis hvor forskellige og mangesidede vi er uanset alder, også når det drejer som om at drive en lille virksomhed. Det er inspirerende at læse andre overvejelser.

  Så rykker bogen op i et andet gear, hvor serviceeftersyn, 10 års planer og en lang række andre ting, det er værd at tænke over, når man har en virksomhedsejer liggende på spring i maven.

  50+ og nystartet kommer hele vejen rundt med med økonomi, budget, pension, a-kasse, sygdom og efterløn. Bogen kommer også ind på det sikkert kildne spørgsmål: Hvor længe kan du blive ved ?

  Denne bog er et fund for enhver, der gerne vil starte en lille virksomhed. Med den i bagagen vil din virksomhed komme bedre og hurtigere for start.

  Hvis du vil se en startplan, der viser hvad du med fordel kan gennemgå, inden du startet, eksempler på hvordan du udfylder en 10 års pan eller helikopterperspektiv på din egen 10 års plan, kan du gøre det via bogens hjemmeside:

  http://www.50plusognystartet.dk

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: