2 1/2 time ekstra hver dag

Skrevet af Trine Kolding

Kursussæsonen er slut, og sommeren trænger sig på. Men inden da skal jeg liiige nå at færdiggøre et  bogmanuskript, der skal afleveres om to uger. Da jeg jo er en udpræget tidsrealist med en snert af tidspessimisme, har tidshorisonten, som tidligere nævnt på bloggen, kostet mig et par grå hår. Men det er en god anledning til at øve sig i lidt tidsoptimisme:-) 

Da jeg jo ikke gider at arbejde om aftenen, har jeg i stedet foræret mig selv 2 1/2 time hver dag de kommende uger. Jeg har nemlig valgt at arbejde hjemmefra, og transporten til og fra mit kontor løber faktisk op i de 2 1/2 time. Hjemmearbejdet giver mulighed for at aflevere ungerne i ro og mag og hente dem tidligt. Samtidig får jeg den nødvendige ro til at fordybe mig i skriveprocessen. Og sidst men ikke mindst er det bare herligt en gang imellem at kunne daske rundt i de ældste joggingbukser og udtrådte sandaler.

Tidsbesparelsen kommer dog ikke til at blive permanent. Jeg trives bedst i omgivelser med bevægelse og samspil. Men som en variation i arbejdsform er det fantastisk ind i mellem at benytte sig af fleksibiliteten. Så de næste par uger nyder jeg livet på terassen med den bærbare på skødet.

Ha’ en dejlig dag,

Trine Kolding

PS! Hvis du har erfaringer med tidsoptimisme (alting tager kun 5 min.!) eller tidspessimisme (der er aldrig tid nok), hører jeg meget gerne fra dig. Jeg er netop i gang med kapitlet om tidstyper og vil meget gerne have yderligere input. Du finder min mailadresse på: www.tidogtanke.dk 

[tags] tidsrealist, tidspessimist, tidsoptimist, manuskript, trine kolding [/tags]

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. juli 2008 i kategorien: Personlig effektivitet,Tid . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: