Disciplin

Skrevet af Allan Ravn

Sommeren er på vej. Jeg har valgt at arbejde hjemmfra idag, hvilket fantastisk ting! Jeg har udsigte til min have og det som burde være en græsplæne, men nu mere minder mig om de dage hvor jeg sad sammen med min far og så en 4. divisionskamp fra England (tipslørdag), som blev spillet på noget der mere mindede om en slagmark hvor man havde kørt lidt ekstra mudder på og hvor Tommy Troelsen brillerede som kommentator. Jeg kan kun takke mig selv og min ældste søn for at vi endnu engang går en sommer i møde uden græs i haven. Vi har nemlig den sidste uge udkæmpet mange drabelige champions league finaler i haven. han vinder hver gang(han er 8 år), men ikke uden kamp og jord på knæene 🙂

Fodbolden har altid betydet meget i mit liv. Med mere end 10 år som professionel og med alle de gaver og udfordringer der ligger i det, kan jeg godt engang imellem tænke mig tilbage på de store stadions om med de mange tilskuerer, med både længsel og med en påmindelse om hvor meget det krævede. Hver dag, hver gang, hver træning, hver søndag til kamp, alle kampe, alle nærkampe i kampene……….hver en bid brød jeg tog i munden og hver en time jeg planlagde jeg skulle sove for at yde optimalt.

Jeg er på nuværende tidspunkt kommet frem til, efter at have tilbragt mange timer med både idrætsfolk og selvstændige erhvervsdrivende, at motivation, teamspirit, planlægning, målsætning osv osv er ekstremt vigtigt! MEN jeg er mere og mere begyndt at hælde over til 2 meget vitale områder, nemlig selvledelse og disciplin..

Hvordan har din selvledelse og disciplin det? Overholder du altid aftaler med dig selv, og med hvilken kvalitet udøver du disciplin overfor dig selv?

Mange hilsner

Allan Ravn

p.s. Jeg ryger ligesom alle mennesker også i fælden, med for lidt selvledelse og disciplin. Mit problem er bare at jeg har oplevet hvad det giver når man virkelig udlever det og derfor gør det ekstra ondt når jeg ryger i fælden!!! Eller måske er det min velsignelse at jeg ved det….du vælger selv 🙂

Be Sociable, Share!

Opdateret d. 1. april 2008 i kategorien: Diverse . Andre indlæg af

Ingen kommentarer - bliv den første! Skriv kommentar

You must be logged in to post a comment.

Følg kommentarer via RSS

Bøger til selvstændige: